mackievics

Macki Mackievics nagyvilági kalandjai

Friss topikok

  • Mackievics: Koszonom szepen mindenkinek. :) (2009.04.18. 06:35) Mennyi? 30.
  • Gentle Ginger: Boldog T-Day-t! :) Welcome to Club 30's! (2009.04.17. 09:16) 15. nap
  • Mackievics: @Gentle Ginger: Sajnos a forgatocsoport otthon maradt, de majd megnezem, mit tehetek az ugy erdeke... (2009.04.16. 06:51) 14. nap
  • Mackievics: @Shinanai: Buckalakokkal szerencsere nem talalkoztunk. Nagyobb hordakban sotetedes utan rank is ta... (2009.04.15. 13:35) 9. nap
  • Mackievics: @Corruptor: Kell hozza egy jol fizeto munkahely. Allampolgar ugy sem lehetsz, de egy angol/ausztra... (2009.04.14. 05:48) 11. nap

Linkblog

Archívum

14. nap

2009.04.15. 20:03 Mackievics

Szerda, T-2. Adam megy elsokent munkaba. Fel kilenc korul mi is elindulunk Anikoval. Mielott bevinnem a gyarba, meg be kell adnunk egy letrat az egyik ismerosuknek, ugyhogy teszunk egy kis kiterot Mirdif fele. Letra lepasszolva, irany a szepsegszalon. Ezt kovetoen hazafele megtankolok: 110 liter benzin 110 Dirham, kb 6000 Forint. A lakasba erve beteszek egy kor mosast, megirom az elozo ket posztot, letoltom az elmult napok kepeit es elintezek nehany dolgot az otthoniakkal.

Delutan autozom egyet a varosban, majd elmegyek Anikoert a munkahelyere. Mivel epp koltozik a szalon, segitek ezt azt levinni az autohoz, majd kipakolni par dolgot a kolleganojenel Mirdifben. Este 8 korul erunk haza. Adam mar otthon van, ezerrel nyomja a Bioptron fenykurat, mert nincs valami jol. "A legkondi az oka mindennek". Megfazott.

A legkondikrol meg csak annyit, hogy nem egy esetben lattam a parkoloban allo autokat, jaro motorral, felhuzott ablakokkal, na es persze bekapcsolt legkondival. Es nem csak 10 percre szalltak ki az autobol... Reduce your carbon footprint - hirdetik nagy tablakon. De minek? Amig ilyen merteku pazarlas megy az energiafelhasznalas teren, addig hiaba vesz a kornyezettudatos ember fia kis hengerurtartalmu, gazdasagos autot.  

Ami azt illeti en sem vagyok valami jol. Na nem, mintha barmi bajom lenne, csak mar hianyzik az otthonom. Hianyzik Agi, hianyzik a csaladom, hianyoznak a barataim es a kollegaim.

Adam enne valami csiposet, erre most nem vagyok vevo, ugyhogy hagyom, hogy kettesben legyenek. En maradok, ok elmennek enni a City Centerbe. Remelem vagja mindenki, hogy itt minden a plazakhoz kotodik. Ott vannak az ettermek, ott vannak az uzletek, nincs mas alternativa. Valemelyik nap vettem nemi kajat: kenyeret, sajtot, tesztat, sonkat, stb... - es most mar ertem, miert olcsobb etterembe jarni, mint fozni. Az elelmiszer hatarozottan draga: 4 szelet sonka (120g) 20 Dirham ~ 1200 magyar fizetoeszkoz. Mindezt figyelembe veve is azt gondolom, hogy otthon fozni valtozatosabb, mint allandoan etterembe jarni.

Holnap lesz huszas eveim utolso napja, igyekszem majd tartalmasan eltolteni. Az tudom, hogy delutan strandolni fogok, de hogy delelott mit csinalok, azt meg nem tudom ennyire konkretan. Terveim mindenesetre vannak mar...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mackievics.blog.hu/api/trackback/id/tr971066516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gentle Ginger 2009.04.15. 22:32:03

Üdv Dubai-ban!

Beleolvastam a blog-ba, nagyon klassz. Tök olyan a stílusa, ahogyan élőben is sztorizni szoktál a fehér kanapén két dvd közt, kezünkben a Heineken-nel :)

A képek mellé rövid videókat nyomsz fel?

Mackievics 2009.04.16. 06:51:32

@Gentle Ginger: Sajnos a forgatocsoport otthon maradt, de majd megnezem, mit tehetek az ugy erdekeben.
süti beállítások módosítása