mackievics

Macki Mackievics nagyvilági kalandjai

Friss topikok

  • Mackievics: Koszonom szepen mindenkinek. :) (2009.04.18. 06:35) Mennyi? 30.
  • Gentle Ginger: Boldog T-Day-t! :) Welcome to Club 30's! (2009.04.17. 09:16) 15. nap
  • Mackievics: @Gentle Ginger: Sajnos a forgatocsoport otthon maradt, de majd megnezem, mit tehetek az ugy erdeke... (2009.04.16. 06:51) 14. nap
  • Mackievics: @Shinanai: Buckalakokkal szerencsere nem talalkoztunk. Nagyobb hordakban sotetedes utan rank is ta... (2009.04.15. 13:35) 9. nap
  • Mackievics: @Corruptor: Kell hozza egy jol fizeto munkahely. Allampolgar ugy sem lehetsz, de egy angol/ausztra... (2009.04.14. 05:48) 11. nap

Linkblog

Archívum

11. nap

2009.04.13. 12:29 Mackievics

Vasarnap, munkanap. Adam egyedul van a gyarban, mindenki mas szabin. Aniko csak kettore kell menjen a szalonba, ugyhogy delelott o gondoskodik programrol.

Mivel ott meg nem jartam, el is megyunk a Dubai Outlet Mall-ba. Olyan, mint az otthoniak, csak nagyobb. Az aru- es meretvalasztek limitalt. Mivel teljesen atlagosnak mondhato testalkatom van, nem igazan talalunk nekem semmit. Indulunk hat tovabb.

Mielott bevinnem dolgozni, meg megmutatja azt a kornyeket, ahol biciklizni szoktak Adammal. A sejk egyik palotaja mellett huzodik egy ut, ami alkalmas erre, felteve, hogy nem 45+ fok van. Megmutatja meg az uj loversenypalyat, meg a tevefuttatot, de mivel en sosem tartoztam a lovasnepek koze, engem mindez kevesbe hoz lazba. Az viszont mindenesetre erdekes, hogy az uj loversenypalyanak a kiuritese mikent zajlik, barminemu katasztrofa eseten. Eloszor is kimentik a kiralyi csaladot, ezt kovetoen a lovakat, majd az osszes tobbi halando is eselyt kap az eletben maradasra. Aniko megmutatja meg azt a villat is, ahol az uralkodo csalad solymai laknak. Igen-igen, kulon villajuk van.

Egy gyors ebed a Crowne Plaza Hotel aljaban levo Wagamama etteremben, majd irany a strand. Felhos egbolt, eros szel. Huvos nincs ugyan, de a nap hianyzik az egrol. A kite szorfosok orulnek ennek az idonek, en nem annyira.

Benezek a kozeli Madinat Jumeirah-ba nezelodni, majd elindulok hazafele.

Az uton hazafele beleutkozom eletem elso kozuti homokviharaba. A bena soforok, most megbenabbak.

Nem sokkal azutan, hogy megerkezem, jon Adam is. Elobb vegzett, elvegre Husvet van. Atoltozik, majd nehany perc netezes utan indulunk vissza Anikoert a gyarba. A homokvihar meg mindig tart.

Miutan Anikot felvesszuk elindulunk Bur Dubai-ba venni ezt-azt es enni egy jot annal a helyi vendeglatoipari egysegnel, ahol par napja voltunk. Majd vissza az autohoz, de meg elotte beugrunk venni par dolgot a Carrefour-ba. Otthon koran agybakerulunk, mert Adam reggel negyed nyolcra a repteren kell legyen, es amugy is rankfer mar a pihenes.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mackievics.blog.hu/api/trackback/id/tr401062276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Corruptor 2009.04.13. 22:34:56

Na azért most már vágyom oda :-)
Mik a letelpedés feltételei? :-)

Mackievics 2009.04.14. 05:48:53

@Corruptor: Kell hozza egy jol fizeto munkahely. Allampolgar ugy sem lehetsz, de egy angol/ausztral utlevel sokat segit.
süti beállítások módosítása