mackievics

Macki Mackievics nagyvilági kalandjai

Friss topikok

  • Mackievics: Koszonom szepen mindenkinek. :) (2009.04.18. 06:35) Mennyi? 30.
  • Gentle Ginger: Boldog T-Day-t! :) Welcome to Club 30's! (2009.04.17. 09:16) 15. nap
  • Mackievics: @Gentle Ginger: Sajnos a forgatocsoport otthon maradt, de majd megnezem, mit tehetek az ugy erdeke... (2009.04.16. 06:51) 14. nap
  • Mackievics: @Shinanai: Buckalakokkal szerencsere nem talalkoztunk. Nagyobb hordakban sotetedes utan rank is ta... (2009.04.15. 13:35) 9. nap
  • Mackievics: @Corruptor: Kell hozza egy jol fizeto munkahely. Allampolgar ugy sem lehetsz, de egy angol/ausztra... (2009.04.14. 05:48) 11. nap

Linkblog

Archívum

13. nap

2009.04.15. 13:30 Mackievics

Kedd, T-3. Ma reggel Adam viszi Anikot dolgozni, igy en raerek kesobb felkelni. Megsem igy teszek. Beszelek a hatorszagban tevekenykedo szuloi sejttel, elmagyarazom, mikent kellene csillagpontos halozatot epiteni a kabeltv es az internet kapcsolathoz az uj hazban. Ezt kovetoen osszepakolok es elindulok a partra. Utkozben raeszmelek, hogy torolkozo nincs nalam. Sebaj, emiatt vissza nem fordulok!

Kierek a partra, senki. Egyedul vagyok egy 200 meteres partszakaszon. "Isteni". A viz ma meg jobb, mint elozo nap. A nap is fog. Nagyon jol. Bemegyek a vizbe, uszom egyet, elvezem, ahogy hullamzik a viz, kijovok megszaradok. Nehany ilyen kor utan eszreveszem, hogy mar harom oraja itt vagyok es megsem unatkozom, persze jobb lenne megosztani mindezt valakivel. Elindulok hazafele, kozben hiv Aniko, hogy ma este a The Address-be megyunk egy skybar-ba, ugyhogy hosszunadrag, zart cipo es ing legyen rajtam addigra, mire ertemegyek.

Ezt figyelembeveve oltozom fel a zuhanyt kovetoen, majd indulok vissza a Crowne Plaza Hotelhez. Aniko be az autoba, es tepunk is a Dubai Mall fele, ahol bevarjuk Adamot.

Miutan Adam megerkezik, indulunk tovabb a kozelben levo szalloda fele. Mivel mindegyunk most van itt eloszor, kicsit felve mozgunk a vadonat uj szalloda halljaban, de minden leptunket segitsegnyujtasra vagyo szemelyzet figyeli. Mire elerunk a felvonokig legalabb harman koszonnek rank. A lifteknel sem mi nyomjuk meg a hivo gombot, hanem az ott posztolo ket fos szemelyzet noi tagja. Beszallunk a liftbe, szamok 61-ig. Megnyomjuk a 61-et es nehany masodperc mulva mar lepunk is ki a felvonobol. Egy helyisegbe, ahol a negy falon osszesen 8 "ajto" van. Kicsit matrix-szeru, de nekem tetszik. Fekete marvanylapok boritjak a padlot es a falakat, a mennyezeten spotlampak vilagitanak. A liftek rozsdamentes acel frontjai az amugy sem gyenge osszhatast erositik. Szoval a 8 "ajtobol" 1 nyilik a lepcsohazba. A maradek 7-bol 6 a helyiseg ket hosszabbik falan levo 3-3 felvonohoz tartozik. Ami nekunk kell, az a nyolcadik. Egy diszkret NEOS felirat lathato mellette es egy hivogomb. Megnyomjuk. Erkezik is a felvono, benne redukalt funkcioju kezelopanel alig nehany gombbal. Koztuk van a 61 es a 63. "A vegtelenbe es tovabb..." - megnyomjuk, hat a 63-at. Par masodperc utan kinyilnak elottunk Zion kapui. Jonnek egybol, leultetnek minket, majd megkapjuk az etlapokat. Mivel leginkabb a panoramaert jottunk, csak megiszunk nehany italt. Az arak elfogadhatoak, nem kirivoan dragak. Ahhoz kepest, hogy mit nyujt a hely, meg talan penztarcabaratnak is lehetne nevezni. A panorama leirhatatlan.

Meg lecsekkoljuk a mellekhelyseget, hozza-e ugyanezt a szinvonalat. Hozza. Fizetes utan elindulunk vissza a Dubai Mall-ba, pontosabban a parkoloba, ahol az autokat hagytuk. Almosak es faradtak vagyunk. En a strandolastol, ok a munkatol. Mivel masnap mindannyian koran kelunk, igyekszunk koran agyba kerulni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mackievics.blog.hu/api/trackback/id/tr561066469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása