mackievics

Macki Mackievics nagyvilági kalandjai

Friss topikok

  • Mackievics: Koszonom szepen mindenkinek. :) (2009.04.18. 06:35) Mennyi? 30.
  • Gentle Ginger: Boldog T-Day-t! :) Welcome to Club 30's! (2009.04.17. 09:16) 15. nap
  • Mackievics: @Gentle Ginger: Sajnos a forgatocsoport otthon maradt, de majd megnezem, mit tehetek az ugy erdeke... (2009.04.16. 06:51) 14. nap
  • Mackievics: @Shinanai: Buckalakokkal szerencsere nem talalkoztunk. Nagyobb hordakban sotetedes utan rank is ta... (2009.04.15. 13:35) 9. nap
  • Mackievics: @Corruptor: Kell hozza egy jol fizeto munkahely. Allampolgar ugy sem lehetsz, de egy angol/ausztra... (2009.04.14. 05:48) 11. nap

Linkblog

Archívum

8. nap

2009.04.11. 22:01 Mackievics

Csutortok. Adam szabin, ugyhogy ma o az idegenvezetom. Miutan elvisszuk Anikot a gyarba, elmegyunk squasholni egyet. Mivel en rendszeresen jatszom mostansag, nem meglepo, hogy jobb formaban vagyok, mint Adam. Egy gyors zuhany, majd indulunk tovabb az Ibn Battuta Mall-ba.

Ha valaki nem tudna (en sem tudtam!), Ibn Battuta egy hires kozepkori arab utazo volt es ez a fenyuzoen megepitett bevasarlokozpont rola kapta a nevet. Az epulet kulonbozo reszei, emberunk kulonbozo orszagokban/vilagokban tortent utazasait elevenitik meg.

A hely a maga nemeben brillians. Az eddigi legeredetibb plaza, amit valaha lattam.
Veszunk nehany dolgot a strandra, majd mielott tovabbindulunk, meg megebedelunk.
Mielott azonban lemennenk a partra, utbaejtuk a mar korabban is emlitett palmaszigetet, a Palm Jumeirah-t es az annak csucskeben talalhato Atlantis Hotelt.

Miutan csinalunk neyhany kepet, ideje strandolni menni. Adam megmutatja azt a helyet, ahol regen furodtek, amikor meg a villat bereltek. Az egy negyzetmeterre juto emberek szama messze itt a legkedvezobb. A 200 meteresnek tuno partszakaszon vannak meg negyen rajtunk kivul. Kipakolas, majd be a vizbe. Eleinte hideg, de ez persze gyorsan megszokjuk. Fel hat korul vegzunk, amikor is indulnunk kell vissza Anikoert a gyarba.

Miutan felvesszuk, elmegyunk Istvanhoz, Adamek egyik baratjahoz, aki az Emirates legitarsasagnal steward, majd belevetjuk magunkat az ejszakaba: ellatogatunk a Dubliner's nevu ir kocsmaba. Nem meglepo modon van kb 10 fele csapolt sor es remek konyha. Eszunk-iszunk, beszelgetunk. Amikor mar kezdunk faradni, fizetes utan tavozunk.

Az alom gyorsan jon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mackievics.blog.hu/api/trackback/id/tr681060113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása