mackievics

Macki Mackievics nagyvilági kalandjai

Friss topikok

  • Mackievics: Koszonom szepen mindenkinek. :) (2009.04.18. 06:35) Mennyi? 30.
  • Gentle Ginger: Boldog T-Day-t! :) Welcome to Club 30's! (2009.04.17. 09:16) 15. nap
  • Mackievics: @Gentle Ginger: Sajnos a forgatocsoport otthon maradt, de majd megnezem, mit tehetek az ugy erdeke... (2009.04.16. 06:51) 14. nap
  • Mackievics: @Shinanai: Buckalakokkal szerencsere nem talalkoztunk. Nagyobb hordakban sotetedes utan rank is ta... (2009.04.15. 13:35) 9. nap
  • Mackievics: @Corruptor: Kell hozza egy jol fizeto munkahely. Allampolgar ugy sem lehetsz, de egy angol/ausztra... (2009.04.14. 05:48) 11. nap

Linkblog

Archívum

6. nap

2009.04.07. 18:56 Mackievics

Kedd, a heti team meeting napja innen 4300 kilometerre. A reggel koran kezdodik, hisz ma en viszem Anikot a gyarba. Az odauton egyetlen egyszer kell csak megkerdeznenem, hogy melyik a mi lehajtonk. Elotte es utana siman megy a navigalas. Megerkezunk, kiszall. En pedig megyek vissza Umm Suqeim-be a tengerpartra. Koran erkezem, mert alig vannak a parton. Persze nemsokkal azutan, hogy "letaborozom", jon ket busznyi turistacsoport nezelodni, fenykepezkedni. Par kepen engem is hazavisznek.

Annak ellenere, hogy eleg koran van, a nap mar erosen sut. Ahhoz kepest, hogy allitolag az itteni napsutes nem eget ugy, mint otthon, egesz szep szinem lett masfel ora utan - bevetve persze a napolajat es valami speci arckremet. Kozel a del, ideje menni, mert ha maradok annak nem lesz jo vege - erzem.

Beulok az autoba es elmegyek enni valamit ebed gyanant. A "kozelben" van a mar ismert Johnny Rockets, 20 perc autozas utan oda is erek. Egy par napja fulembe jutott kulso "sugallat" hatasara, mai valasztasom a Route 66 burger. Finom, bar nekem az elozo jobban izlett.

Gyerunk haza! Szamomra - teljesen idegen - uj utat valasztva is hazaerek, de elotte "csakazertis" elmegyek a Spinney'sbe, a rajzolt utvonal terkep nelkul is gond nelkul odatalalok, veszek par dolgot, majd leparkolom az autot a haz elott. Van hely. Nem is csoda, hisz csak estefele keptelenseg parkolohelyet talalni a "telepen".

Megirom az elmult napok posztjait, letoltom a kepeket a fenykepezogeprol, majd feltoltom oket a netre. Kozben hazajonnek Adamek is, eszunk es ma eloszor nem megyunk este sehova. Ideje lenne vegre kialudni magunkat, mert napok ota keson fekszunk es koran kelunk. Mar aki.

Igen-igen, a tavolsagok itt kicsit masok, mint odahaza. Ket napnyi vezetes soran ketszaz kilometer megy az oraba, ugy, hogy a varos hatarait meg nem is lattam. De majd annak is eljon az ideje: penteken sivatagi autokazas, szombaton ket masik emiratus van a napirenden, jovo heten penteken pedig Red Bull Air Race Abu Dhabiban. Kivancsi vagyok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mackievics.blog.hu/api/trackback/id/tr671052346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása